CORPORATE IDENTITY DESIGN

FOR PLASWIJCK PARK IN ROTTERDAM

Over Plaswijckpark

Het Plaswijckpark is een recreatiepark dat is gelegen aan de Bergse Achterplas tussen de stadsdelen Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam. Het park is eigendom van de Stichting Plaswijckpark.

Uitdaging

De uitdaging was om een nieuwe identiteit voor Plaswijckpark te ontwikkelen en om deze te vertalen naar online en offline media. Plaswijckpark is de grootste speeltuin van Nederland en onderscheid zich hier ook mee. Ze bestaan bijna 95 jaar en dit betekend dat 3 generaties hier hebben gespeeld en nog steeds terug komen. De focus ligt op het 'echt spelen',  'buiten zijn' & 'de 3 generaties met een knipoog'. 

Aanpak

Plaswijckpark bestaat uit drie delen ; Speelwijck, Wandelwijck en Dierenwijck. Dit familiepark is erg divers en heeft genoeg aanbod voor iedereen. Het draait om echt spelen en buiten zijn in Plaswijckpark, het kind kan ontwikkelen en leren tijdens het spelen. Plaswijckpark heeft ook en edutainment onderdeel speciaal voor de kinderen. De diversiteit van het park; de 3 wijcken, de 3 generaties en het spelen vertalen we naar een speelse en dynamische vormgeving. Binnen de vormgeving leggen we de focus op de collage-techniek waarin we de diversiteit benadrukken. 

LOGO DESIGN

TICKETS

WEBSITE